Zaloguj się
Załóż konto
Menu
Oferta edukacyjna
Wychowanie przedszkolne
Materiały ogólnodostępne
– wybierz serię i pobieraj.
Zaloguj się
– aby mieć pełny dostęp do
Twoich przedmiotów
Szkoła podstawowa klasy 1–3
Materiały ogólnodostępne
– wybierz serię i pobieraj.
Zaloguj się
– aby mieć pełny dostęp do
Twoich przedmiotów
Szkoła podstawowa klasy 4–8
Materiały ogólnodostępne
– wybierz serię i pobieraj.
Zaloguj się
– aby mieć pełny dostęp do
Twoich przedmiotów
Szkoły ponadpodstawowe
Materiały ogólnodostępne
– wybierz serię i pobieraj.
Zaloguj się
– aby mieć pełny dostęp do
Twoich przedmiotów
Szkoły językowe i uczelnie
Szkoły językowe i uczelnie
Materiały ogólnodostępne
– wybierz serię i pobieraj.
Zaloguj się
– aby mieć pełny dostęp do
Twoich przedmiotów
Zaloguj się
Załóż konto
Łatwo i szybko wyszukaj materiały do zajęć
Klasa
Klasa 8
Dział
Substancje o znaczeniu biologicznym
Temat
Wszystkie tematy
Materiały dla nauczyciela (57)
data:
najnowsze
1
2
3
4
Znajdź
Kategorie
Prowadzenie lekcji
Do wysłania uczniom
Sprawdzanie wiedzy
Materiały prezentacyjne
Filtry
Filtry
Prowadzenie lekcji
Karty pracy (15)
Projekty edukacyjne (13)
Scenariusze lekcji (1)
Do wysłania uczniom
Materiały „do ćwiczenia” (2)
Materiały multimedialne (10)
Zadania z zeszytów ćwiczeń (3)
Sprawdzanie wiedzy
Kartkówki (8)
Sprawdziany (4)
Testy (1)
Materiały prezentacyjne
Filmy (10)
Multibooki (1)
Multiteki (1)
Zobacz wyniki (57)
Filtruj materiały
data:
najnowsze
\ Klasa 8
Multibook „Chemia Nowej Ery” klasa 8
3 GB
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8
Test Substancje o znaczeniu biologicznym
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8
Multiteka „Chemia Nowej Ery” – klasa 8
1 GB
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 35. Tłuszcze
Karta pracy „Tłuszcze”
369 kB
Karty pracy, Materiały „do ćwiczenia”
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 36. Białka
Karta pracy „Białka”
139 kB
Karty pracy, Materiały „do ćwiczenia”
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 35. Tłuszcze
Dziennik laboratoryjny 19. „Tłuszcze”
10 MB
Karty pracy
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 37. Sacharydy
Dziennik laboratoryjny 21. „Sacharydy”
9 MB
Karty pracy
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 36. Białka
Dziennik laboratoryjny 20. „Białka”
10 MB
Karty pracy
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 36. Białka
Projekt 4. „Budowa białek”
82 kB
Projekty edukacyjne
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym
Projekt 9. „Substancje o znaczeniu biologicznym” – gr. 4. „Cukier – wróg czy przyjaciel”
99 kB
Projekty edukacyjne
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym
Projekt 9. „Substancje o znaczeniu biologicznym” – gr. 3. „Prawda o tłuszczach”
99 kB
Projekty edukacyjne
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym
Projekt 9. „Substancje o znaczeniu biologicznym” – gr. 1. „Alkohole w życiu człowieka”
104 kB
Projekty edukacyjne
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym
Projekt 9. „Substancje o znaczeniu biologicznym” – gr. 2. „Białka i ich znaczenie biologiczne”
98 kB
Projekty edukacyjne
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym
Projekt 9. „Substancje o znaczeniu biologicznym” – opis
74 kB
Projekty edukacyjne
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym
Projekt 9. „Substancje o znaczeniu biologicznym” – gr. 5. „Chemia w rondlu, czyli nasza żywność”
98 kB
Projekty edukacyjne
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 40. Skrobia i celuloza – polisacharydy
Film 46. „Wykrywanie obecności skrobi”
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 40. Skrobia i celuloza – polisacharydy
Film 45. „Badanie właściwości skrobi”
Zaloguj się, by mieć dostęp
\ Klasa 8 \ Substancje o znaczeniu biologicznym \ 39. Sacharoza – disacharyd
Film 44. „Badanie właściwości sacharozy”
Zaloguj się, by mieć dostęp